Vytvorené

11 Nov 2020

Author

Hop-Sport Redakcia

V kategoriích

Nevyhnutné tréningové doplnk / Príslušenstvo fitness / Príslušenstvo fitness

Brušné svaly sú stredom nášho tela, ktorý nás drží denno denne, pri každodenných činnostiach. Z tohto dôvodu im venujte pozornosť rovnako, ako ostatným partiám, ktoré precvičujete.

Snívate o plochom a vytvarovanom bruchu? Nižšie uvádzame doplnky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť tento cieľ. Jediné, čo potrebujete je motivácia a vytrvalosť, aby ste vydržali vo svojom odhodlaní.

Podložka na cvičenie

Na podložke môžete vykonávať jednoduché a známe cviky na ploché brucho, napríklad brušáky. Cvičenie na podložke prinesie rýchlo požadovaný efekt za predpokladu, že cviky vykonávame pravidelne a správne. V obchode Hop-Sport ponúkame fitness podložky rôznych hrúbok, mäkkosti a rozmerov. V našom sortimente nájdete tiež protišmykové, pružné podložky z NBR peny, ako aj modely dodatočne vybavené dvoma otvormi . Vďaka týmto otvorom môžete podložku zavesiť na vešiak, takže bude okamžite pripravená na cvičenie (nebude sa rolovať) a po tréningu rýchlejšie vyschne. Pozrite si  podložky na cvičenie v Hop-Sport.

Švihadlo Crossfit

Je to najlacnejšie a najmenej komplikované cvičebné zariadenie, ktoré vám umožní rýchlo vytvarovať postavu a spáliť prebytočný kalórie. Skákanie na švihadle umožňuje efektívne zahriať telo, dodáva energiu, zlepšuje rovnováhu a zlepšuje motorickú koordináciu. Skákanie spevňuje ramená a nohy a prispieva k dosiahnutiu plochého brucha. Počas skákania pracujú všetky svaly tela. Po zakúpení švihadla by sa mala regulovať  dĺžka lanka. Keď stojíte na švihadle, vytiahnite ho do výšky podpazušia a ohodnoťte jeho dĺžku. Príliš dlhý sa dá skrátiť viazaním uzlov a príliš krátky by sa mal nahradiť dlhším, pretože sťažuje tréning.

Praktickým riešením sú švihadlá vybavené nastaviteľnou dĺžkou lanka, ktoré sa dajú ľahko a rýchlo prispôsobiť výške osoby, ktorá na ňom práve cvičí. Pozrite si nastaviteľné švihadlo Crossfit v obchode Hop-Sport.

muž cvičí so švihadlom Hop-sport

Činky

Na internete nájdete veľa zaujímavých cvikov na posilnenie brušných svalov pomocou fitness činiek. Dôležitou otázkou je výber činiek so správnou hmotnosťou, aby zodpovedali našim fyzickým schopnostiam. Cvičenie s činkami by malo zapájať do práce šikmé, rovné a priečne brušné svaly. Počas cvičenia sa nemôžete obmedziť na jeden druh cvičenia, napríklad na brušáky. Musíte ich obohatiť, napríklad vykonaním ďalších cvikov , ako napríklad kliky s pouťitím fitness činky, priamych a priečnych pohybov a podobne. Fitness činky ponúkajú širokú škálu použitia Prezrite si ponuku vinylových činiek v Hop-Sport.

Hula hop

Cvičebná pomôcka, ktorú všetci poznáme z detstva. Vo verzii pre dospelých je však vybavená špeciálnymi masážnymi výčnelkami, ktoré sa objavujú v jednom alebo dvoch radoch a ktoré navyše urýchľujú spaľovanie tuku v oblasti  pása. Cvičenie s kruhom hula-hop efektívne posilní brušné svaly. Vďaka  širokej škále trkov je takéto cvičenie odporúčané pre ľudí, ktorí sa pri pravidelných cvikoch nudia a  pokrok vo vykonávaní rôznych trikov je vynikajúcou motiváciou pre ďalší tréning. Pozrite si  kruhy hula hop v obchode Hop-sport.

hula-hop Hop-sport

Gymnastické lopty

Lopta spestrí a spríjemní tréning. Je ideálna pre všeobecný rozvojový tréning, gymnastiku a rehabilitácie. Správne cvičenie s loptou tiež posilní brušné svaly. Pri nákupe gymnastickej lopty sa zamerajte na jej veľkosť. Nemôže byť  príliš malá, pretože pri sedení na lopte by mal byť uhol pod kolenom asi 90 stupňov. Prezrite si gymnastické lopty v obchode Hop-Sport.

Vyššie uvedené tipy a návrhy sú riešením pre ľudí, ktorí hľadajú lacnejšie cvičebné príslušenstvo a doplnky, ktoré umožnia dosiahnuť stanovený cieľ - ploché brucho. Ak je to aj váš cieľ, prezrite si náš sortiment v obchode Hop-Sport a vyberte si tú správnu výbavu!

Obľúbené