Vytvorené

19 Apr 2022

Author

Hop-Sport Redakcia

V kategoriích

Nákupný sprievodca / Dom a záhrada / Príslušenstvo k trampolínam / Trampolíny

Ľudia, ktorí majú miesto v záhrade alebo na pozemku a zároveň radi trávia čas aktívne, sa čoraz častejšie rozhodujú pre kúpu záhradnej trampolíny. Niet sa čomu čudovať, pretože zaručuje spojenie zábavy a tréningu. Pred kúpou sa však oplatí zvážiť niekoľko funkcií trampolíny, aby ste si vedeli vybrať tú najlepšiu.

Zábava na trampolíne Hop-sport

Zábava pre všetkých

Prvým krokom by malo byť zistenie, kto bude používať váš nový model. Ak ide len o jednu osobu alebo deti, je možné zvážiť menšiu veľkosť trampolíny. Dobrým príkladom je Hop-Sport 8ft (244 cm). Dá sa prehľadne umiestniť aj do malej záhrady a okrem toho si každý vyberie svoju obľúbenú farbu.

Ak je však dostatok miesta a najvyššie skoky sa vykonávajú skákaním v skupine, oplatí sa zvážiť trampolínu s väčšou skákacou plochou. Niektoré nájdete s priemerom takmer 5 metrov. Dôležité je, že napriek jej obrovským rozmerom - jej montáž nebude problémom. Návod na použitie je navrhnutý tak, aby ste mohli ľahko prejsť z jedného kroku na druhý.

Bezpečnosť je najdôležitejšia

Pre každého je veľmi dôležité, aby sa pred každým skokom, najmä pri pristávaní, cítil bezpečne. Maximálna nosnosť je uvedená pri každom druhu trampolíny. Oplatí sa zoznámiť sa aj s typom materiálu, z ktorého sa vyrábajú konkrétne komponenty. Ich kvalitu môžu potvrdiť certifikáty. V predajni Hop-Sport dostanete k trampolíne zopár doplnkov vrátane ochranného krytu. Je to dôležité, pretože sa vďaka nemu nemusíte báť dažďa, ktorý premočí celú skákaciu plochu. Vďaka tomu sa môžete kedykoľvek vrátiť k skákaniu.

Bezpečná trampolína

Trampolína je zdravie

Trampolína je skvelé zariadenie, pretože ju môže využívať každý člen domácnosti podľa svojich potrieb. Deti poteší možnosť bezstarostného skákania. Dospelí môžu na trampolíne absolvovať skutočný aeróbny tréning. Výhod je toľko, že každý si nájde to svoje. V konečnom dôsledku si každý užíva tento pocit, keď sa po cvičení vyplavia endorfíny. Jedinou otázkou teda je, kde bude záhradná trampolína umiestnená ?

Obľúbené