Vytvorené

31 Júl 2021

Author

Hop-Sport Redakcia

V kategoriích

Nákupný sprievodca / Fitness zariadenia / Eliptické trenažéry

Vedeli ste, že eliptický trenažér zapája prakticky každú časť tela?! Svaly paží, hrudníka, brucha, chrbta, zadku a stehien! Znie to skvele, však? Ale to nie je všetko, čo môže crossový tréner ponúknuť! Tréning na eliptickom trenažéri je vysoko účinný pri spaľovaní nežiaduceho telesného tuku! Niet divu, že je veľmi obľúbený medzi ľuďmi, ktorí chcú zhodiť zbytočné kilogramy. Eliptický crossový trenažér je navyše zariadenie, vďaka ktorému budete: zrýchľovať metabolizmus, zlepšovať krvný obeh, zvyšovať efektivitu tela, posilňovať svaly a zlepšovať vzhľad postavy!

Toto zariadenie bolo navrhnuté nielen na to, aby počas pohybu aktivovalo čo najviac svalov, ale aj tak, aby ich mohol používať každý! - aj starší človek, ktorý zápasí s problémami kĺbov. Tréning na eliptickom trenažéri minimalizuje riziko zranení, ktorým môžu byť starší ľudia vystavení.

Ako cvičiť na eliptickom trenažéry?

Nie je na tom nič ťažké! Technika je veľmi jednoduchá! Eliptický crossový trenažér má pedále a držadlá na ruky a pohyb je striedavý a eliptický. Hlavným pohonom zariadenia je tlak, ktorý užívateľ vyvíja na pedále. Eliptické trenažéry majú nastavenie odporu, ktoré si môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám! Pred tréningom si však dajte poriadnu rozcvičku. Po nasadnutí na zariadenie sa musíte postarať o správnu polohu:

1. Celý povrch chodidla spočíva na pedáloch.
2. Chrbát držte vystretý a hlava by mala predĺžiť telo
3. Ramená stiahnuté až k chrbtici
4. Mierne ohnuté lakte a kolená

Naše modely

HS-2050C Cosmo- má magnetický systém s odporom 9 kg, ktorý pracuje veľmi ticho. Má manuálne nastavenie odporu a držiak na tablet alebo telefón. Je tiež vybavený senzormi, ktoré sú umiestnené na volante. Sú navrhnuté tak, aby kontrolovali váš srdcový tep počas tréningu.

HS-003C Focus- má magnetický odporový systém s manuálnym nastavením odporu. Multifunkčný LCD displej zobrazuje všetky potrebné tréningové parametre. Je tiež vybavený držiakom tabletu alebo telefónu, snímačmi tepu a neoprénovými držadlami zaisťujúcimi pohodlie pri cvičení.

HS-050C Frost- Tento model má magnetický odporový systém Flywheel s hmotnosťou 14,5 kg, ktorý sa vyznačuje plynulým chodom. Odpor je elektronicky riadený pomocou LCD displeja. V zariadení je zabudovaných až 13 tréningových programov a vďaka snímačom pulzu môžete naplno ovládať intenzitu tréningu !. Blaze - má magnetický odpor 17,5 kg, čo zaisťuje tichý chod zariadenia. Model HS-060C má nastaviteľné protišmykové plošiny a vyrovnávacie nožičky. Je vybavený snímačmi srdcového tepu a je kompatibilný s telemetrickým pásom!

HS-060C Blaze - má magnetický odpor 17,5 kg, čo zaisťuje tichý chod zariadenia. Model HS-060C má nastaviteľné protišmykové plošiny a vyrovnávacie nožičky. Je vybavený snímačmi srdcového tepu a je kompatibilný s telemetrickým pásom!

HS-100C Galaxy - Toto zariadenie má magnetický odpor, dvojité valčeky a vodítka a umožňuje vám vykonať skutočne intenzívne cvičenie. HS-100C sa vyznačuje najprirodzenejším rozstupom pedálov pod nohami, vďaka ktorému bude tréning veľmi pohodlný. Je potrebné spomenúť, že má vstavaný bluetooth 4.0, ktorý umožňuje kompatibilitu s aplikáciou pre smartfóny.

HS-160CF Stage -má magnetický odporový systém s hmotnosťou 24 kg. Vyznačuje sa tichým a plynulým chodom na akejkoľvek úrovni odporu. Disponuje tiež senzormi, vďaka ktorým si počas tréningu skontrolujete nielen pulz, ale aj hladinu telesného tuku. Model HS-070C je vybavený vstupom USB a funkciou bluetooth

HS-300CF Spectre - zariadenie má systém magnetického odporu s hmotnosťou 34 kg. Tento model je vybavený bluetooth vstupom a bluetooth pripojením, vďaka ktorému bude náš smartfón kompatibilný so športovou aplikáciou! Eliptický trenažér HS-070C bude perfektný pre začiatočníkov aj pre náročných športovcov.

Čo znamenajú parametre na displeji?

Na začiatku môžu všetky tieto skratky pôsobiť ako „čierna mágia“, ale sú to skratky rôznych parametrov, ktoré budú nápomocné počas a po tréningu.

1. SCAN: Zobrazuje: čas tréningu, prejdenú vzdialenosť, rýchlosť, spálené kalórie, srdcový tep a celkový počet kilometrov.
2. TIME: Zobrazenie času školenia. Pomocou tlačidla „nastaviť“ môžete zadať hodnotu, o ktorej vás počítač bude informovať zvukovým alarmom
3. SPEED: Zobrazí aktuálnu rýchlosť.
4. DISTANCE: Zobrazí prejdenú vzdialenosť, pomocou nastavovacieho tlačidla si môžete nastaviť požadovanú hodnotu, o ktorej nás bude počítač informovať zvukovým alarmom.
5. CALORIES: Zobrazuje spotrebované kalórie, pomocou tlačidla set si môžete nastaviť požadovanú hodnotu, o ktorej nás bude počítač informovať zvukovým alarmom.
6. ODO: Zobrazuje celkovú prejdenú vzdialenosť za všetky školenia.
7. PULSE: Zobrazí aktuálny srdcový tep používateľa.

Obľúbené