Vytvorené

07 Sep 2022

Author

Hop-Sport Redakcia

V kategoriích

Nákupný sprievodca / Fitness zariadenia / Cyklotrenažéry / Recumbenty / Rotopedy

Mechanický rotoped HS-010H Rio

Rotoped HS-010H Rio je vybavený počítačom, ktorý počas cvičenia zobrazuje aktuálnu rýchlosť, čas cvičenia, spálené kalórie a prejdenú vzdialenosť. Je tiež vybavený mechanickým brzdením a systémami mechanického odporu. Odpor môžete ľahko nastaviť ručne. Zariadenie má tiež pohodlné sedadlo a volant vystlaný mäkkou penou, čo nám poskytne plný komfort pri cvičení.

Magnetický rotoped HS-2080 Spark

Magnetický rotoped HS-2080 Spark je vybavený aj 8-stupňovým nastavením záťaže, rozdiel je v tom, že sedlo sa dá nastaviť vertikálne aj horizontálne. Zariadenie je vybavené transportnými kolieskami, pomocou ktorých môžeme rotoped jednoducho a rýchlo presúvať. Pre zvýšenie bezpečnosti tréningu na rotopede je vybavený  stabilizačnými nožičkami, ktoré poskytnú dodatočný komfort a bezpečnosť pri cvičení na akomkoľvek povrchu. Tento rotoped môže byť užitočný najmä pre ľudí, ktorí vyžadujú fyzickú rehabilitáciu. Dodatočne je vybavená držiakom, do ktorého môžeme vložiť tablet a počas tréningu sledovať film alebo počúvať hudbu. Navyše je vybavený aj držiakom na fľašu.

Cyklotrenažér Indoor Cycling HS-045IC Bravo

Cyklotrenažér Indoor Cycling HS-045IC Bravo

Cyklotrenažér Indoor Cycling HS-045IC Bravo je vybavený zotrvačníkom do 13 kg a použitie mechanického odporu s upínaním priamo na zotrvačníku umožňuje generovať maximálny odpor až do úplného zastavenia kolesa. Takto veľký zotrvačník s plynulým chodom umožňuje nevšednú formu tréningu, teda spinning, vďaka ktorému dokážeme udržiavať stály rytmus jazdy. Použitie hnacieho systému kombinovaného s remeňovým systémom dáva možnosť extrémne tichého chodu, a tým aj vibrácií, umožňuje aj bezproblémovú prevádzku. V tomto prípade stabilná konštrukcia zaisťuje nielen bezpečnosť cvičenia, ale umožňuje aj jej zabudovanie do zadného valčekového stabilizátora. Pevná konštrukcia z oceľových profilov môže zaručiť bezporuchové vybavenie, ako aj pevnú, bezpečnú konštrukciu.

Elektromagnetický rotoped HS-060H Exige

Elektromagnetický rotoped HS-060H Exige vďaka stabilnej konštrukcii a zotrvačníku s hmotnosťou 11 kg robí domáci tréning veľmi profesionálnym. Najväčší komfort používania nám poskytne tekutý magnetický odpor, ktorý ovládame pomocou elektroniky. Toto zariadenie nám umožní tréning, ktorý nebude záťažou pre naše kolená a to je možné vďaka nastaveniu sedla od volantu a nastaveniu uhla natočenia volantu. Prístroj umožňuje výber rôznych programov, napr.

  • Watt program – pomôže nám určiť, aké úsilie musíme vynaložiť pri jazde, aby sme vytvorili určité množstvo energie
  • Cielený program - s jeho pomocou nastavíme nové rekordy, a tým ešte zefektívnime tréning
  • HRC režim – prístroj upraví záťaž tak, aby náš pulz bol počas celého cvičenia optimálny

Elektromagnetický rotoped HS-090H Apollo

Elektromagnetický rotoped HS-090H Apollo je zariadenie, ktoré poslúži nielen na zlepšenie formy, ale aj na rehabilitačný tréning, pretože jazda na ňom nezaťažuje kĺby, je navyše vybavená funkciami Bluetooth a aplikáciou iConsole +. Magnetický odporový systém je v tomto prípade 13 kg, takže tréning s týmto vybavením nezaťaží naše kolená. Kombinácia rotopedu s televízorom či iným zariadením nám tiež umožní jazdiť v rôznych kútoch sveta. Aplikácia zaznamenáva aj naše tréningy, takže môžeme kedykoľvek vidieť naše úspechy a pokroky. Po vytvorení profilu v aplikácii môžeme naše úspechy zdieľať aj na sociálnych sieťach. HS-090H Apollo si navyše záťaže nastavuje sám, stačí zadať príslušné parametre aiConcole + automaticky nastaví reguláciu odporu. Tento model je vybavený aj programami, ktoré sme už mohli poznať v prípade modelu HS-060H Apollo.

Elektromagnetický rotoped HS-100H Solid

Elektromagnetický rotoped HS-100H Solid je vybavený funkciami, ktoré sme už spomínali pri iných modeloch elektromagnetických rotopedov a tých s funkciou iConsole +. Rozdielom je hmotnosť  systému záťaže, v tomto prípade je to 14,5 kg zorvačník. Navyše zariadenie je vyrobené v triede Light Commercial.

Cyklotrenažér Indoor Cycling HS-065IC Delta

Použitie 18-kilogramového zotrvačníka v modely Indoor Cycling HS-065IC Delta zaručuje čo najtichší chod bicykla, pričom ergonomický tvar riadidiel umožňuje mnoho druhov úchopov. Navyše je potiahnutý protišmykovým materiálom, takže práca na ňom bude veľmi pohodlná. Počítač je okrem základných funkcií vybavený aj funkciou SCAN.

Obľúbené